SES, în parteneriat cu Infront, a transmis Campionatele Mondiale de Schi Alpin de anul acesta

Infront și SES au derulat un parteneriat pentru distribuția recent încheiatelor curse de schi de la ediția 2023 a Campionatelor Mondiale de Schi Alpin FIS, desfășurate în Alpii Francezi, către audiențe din Europa, Asia și America. Infront, o companie de top din domeniul media și marketingului sportiv, a exploatat capabilitățile platformei SES de distribuție a sporturilor și evenimentelor pentru a transmite eficient și fiabil evenimentul către broadcasteri globali, la cea mai înaltă calitate a imaginii.

Campionatele Mondiale de Schi Alpin FIS se desfășoară odată la doi ani și reunesc cei mai buni schiori în 13 competiții diferite, urmărite de milioane de fani din întreaga lume. În colaborare cu Infront, SES a distribuit imaginile live de la fiecare competiție din cele două locuri de desfășurare, transmițând semnalul către centrul Emek Ha’Ela al SES pentru distribuția prin satelit. Unități mobile LiveU au fost amplasate la fața locului pentru asigura back-up-ul semnalului.

„Campionatele Mondiale de Schi Alpin FIS este unul dintre cele mai importante evenimente, aducând în prim plan cei mai buni schiori din lume. Folosind producția noastră media de vârf, care utilizează multiple unghiuri de filmare și date de cursă de pe mai mulți munți, am oferit audienței globale posibilitatea să urmărească competițiile favorite în direct”, a declarat Amikam Kranz, Vice President Media, Betting & Technology Infront. „SES este unul dintre partenerii noștri cheie de tehnologie, punându-ne la dispoziție o platformă de distribuție video pentru transmiterea conținutului de înaltă calitate către milioane de oameni. Suntem încântați să colaborăm cu ei.”

„Fanii sunt tot mai dedicați și pasionați de evenimentele sportive pe care vor să le urmărească, indiferent de locul unde acestea se desfășoară sau momentul zilei. De aceea este critic pentru partenerii noștri să putem distribui conținutul sportiv către fani într-un mod fiabil și la cea mai înaltă calitate posibilă a imaginii”, a declarat Michele Gosetti, Head of Sales, Sports & Events SES. „Atenția noastră către conținutul video de înaltă calitate, susținută de flota noastră de sateliți și infrastructura celulară, de fibră și IP, ne vor permite să răspundem cerințelor partenerilor și standardelor înalte de calitate cerute de clienții lor.”

SES este un lider în transmisia de sporturi și evenimente, distribuind peste 700 de ore de sport în fiecare zi și având peste 500 de clienți în această zonă. SES transmite a gamă largă de sporturi, de la fotbal masculin și feminin, fotbal american și tenis la golf, crichet sau ciclism. Aceste transmisii includ meciuri și evenimente din cele mai populare campionate, precum NFL, Premier League și Serie A Feminină, până la sporturi mai nișate, precum cele cu motor.