Petal Maps, aplicație Huawei pentru navigație, oferă indicații sigure în excursii și drumeții

Aplicația Petal Maps, disponibilă în magazinul Huawei, AppGallery, oferă indicații de navigare și poate fi folosită pe smartphone-uri și smartwatch-uri Huawei.

Petal Maps este instrumentul intern de cartografiere și navigație al Huawei și poate îndruma utilizatorii către locul dorit sau în direcția corectă, fără să fie nevoie de planificare donainte a traseului.

În loc să expună o zonă mai vastă, Petal Maps identifică locul în care se află utilizatorul și oferă acestuia informații pas cu pas, pe măsură ce călătoria continuă. Săgețile și instrucțiunile simple, cum ar fi „treceți podul în 20 de metri”, permit urmarea cu ușurință a indicațiilor. În cazul urcării într-un autobuz sau taxi, aplicația va oferi o actualizare a condițiilor de trafic și va informa utilizatorul cât mai are până la următoarea intersecție.

Aplicația de navigare de la Huawei ia în considerare și spontaneitatea umană firească, astfel încât dacă utilizatorul se îndepărtează de traseul stabilit, pentru a găsi un restaurant recomandat sau pentru a vizita un magazin anume, aplicația se va reîncărca automat cu o serie de indicații noi, pentru a stabili cu rapiditate drumul înapoi. Iar dacă se întâmplă să o ia pe un drum greșit, Petal Maps va activa o vibrație subtilă pe ceas pentru a atrage atenția asupra traseului corect.

Bicicliștii și șoferii pot apela cu încredere la Petal Maps, întrucât aplicația îmbunătățește navigația și traseul ales, optând de fiecare dată pentru varianta cea mai eficientă. Utilizatorii primesc informații în timp real despre trafic, pentru a putea gestiona manevrele necesare cu mașina sau cu bicicleta fără să pună în pericol ceilalți participanți la trafic.